SOLUTII COMPLETE PARATRASNET PDA

De ce paratrasnetul PDA este o necesitate


De ce am nevoie de el?

 

Un fulger este un fenomen rar, dar periculos. Ajungand la 100 de milioane de volți de energie electrică, aceasta este o forță naturală distructivă asupra căreia avem relativ puțin control. Deoarece clădirile noastre dețin acum mai multe bunuri importante, este extrem de important să ne asigurăm că suntem protejați împotriva trăsnetelor. În zilele noastre, protecția împotriva trăsnetului este indinspensabila pentru orice sistem de protectie. Sistemele moderne funcționează într-un mod similar cu sistemele conventionale, fulgerul fiind interceptat și energia fiind transmisă în siguranță prin tije de impământare.

Doar cele mai bune sisteme paratrasnet PDA pentru protectie eficienta impotriva trasnetului

 

Numai cele mai bune sisteme de protecție împotriva trăsnetului.

 

Produsele de ultimă generație sunt utilizate pentru a implementa sisteme de protecție împotriva trăsnetului, sisteme specifice de impamantare, sisteme de monitorizare care fac mentenanta usoara, oferindu-vă siguranta că instalația și operațiunile dvs. vor fi protejate în cazul evenimentelor meteorologice viitoare. Produsele noastre  de protecție împotriva trăsnetului sunt eligibile pentru certificarea UL și LPI, îndeplinind cerințele pentru următoarele standarde de calitate: NFPA 780, UL 96A, IEEE, NEC, LPI, IEC, EN și NFC.

 

paratrasnet amorsare PDA
Caractersitici paratrasnet PDA Schwaertz
paratrasnet pda sensor.jpg
Mentenanta paratrasnet PDA
WIRELESS
Monitorizare si conectivitate
Wi-Fi in curand...
standard paratrasnet pda
STANDARDE DE INALTA SIGURANTA
Calitate ridicata a produsului pentru cea mai buna protectie
paratrasnet pda panu solar
Protectie PV
Ideal pentru protectia
panourilor solare PV
paratrasnet pda testabil
DESIGN SUPRIOR
Cel mai bun design din punct de vedere tehnic
paratrasnet pda
SUPORT TEHNIC
Suport tehnic permanent
montaj paratrasnet pda
MONTAJ
Forma compacta cu putine
accesorii si usor de montat
Cum functioneaza paratrasnetul PDA Schwaertz
Un câmp electric care a fost întotdeauna creat la nivelul solului crește în intensitatea liderului descendent atunci când trăsnetul este iminent. In urma acestui lucru are loc efectul corona, atunci când sarcina electrica este între 50 kV / m-100 kV / m. Acest efect se dezvoltă din cele mai înalte puncte ale structurilor, numit lider ascendent. Liderul ascendent stabilește calea ionizării și, astfel, fulgerul își găsește drumul spre pamant. Calea de conectare a liderilor ascendenți cu liderul descendent este calea de descărcare. Paratrăsnetul produce  energie plasmatică pentru a produce cel mai bun lider descendent și folosește energia electrostatică în creștere pentru a direcționa trăsnetele în siguranță catre sistemul de impamantare.
Caractersitici paratrasnet PDA SENSOR by aubach