Tarusi impamantare otel cuprat 254-300 microni

Un electrod de impamantare trebuie să fie din otel cuprat? Dacă instalația de imapamantare deserveste un amplasament cu o durata de viata a instalatiei mai mare de 15 ani, da

 

O instalatie de impamantare galvanizată este adecvată și va oferi cea mai rentabilă soluție pentru o instalatie de impamantare cu o durata de viata mai mica sau egala cu 15 ani.

 

Pentru instalațiile cu o durată de viață mai lungă de 15 ani electrozii de legare la pamant din  cupru, otel inoxidabil si otel cuprat sunt cea mai buna solutie.

Tarusii de impamantare din otel cuprat , au o rezistență ridicată datorita continutului mare de carbon, o grosime a stratului de cupru electrolitic pur de 99,9% de 254 microni. Asigurând o rezistența la coroziune mare. Electrozii de impamantare extesnibili sunt cuplati folosind cuplaje filetate, sau conice ușor de utilizat, din alamă. Conexiunile se pot face utilizând cleme cu șuruburi din alama si otel inox sau printr-un  procedeu de sudare exotermă.

Electrozi impamantare otel cuprat 254 microni CERB nefiletati si filetati diametru 14,2mm 5/8

Electrozi de impamantare otel cuprat. În comparație cu cuprul pur, conductivitatea acestor electrozi bimetalici este mai mică. Pentru a spori capacitatea curentă de transport a cuprului, diametrul și grosimea stratului de cuprului sunt crescute. Strat de cupru 254 microni.

Tarusi impamantare otel cuprat 254 microni
Impamantare performanta
Otel cuprat electrod

Electrozi impamantare otel cuprat 254 microni CERB nefiletati si filetati diametru 17,2mm 3/4

Electrozi de impamantare de cost redus, În comparație cu cuprul pur, conductivitatea acestor electrozi bimetalici este mai mică. Pentru a spori capacitatea curentă de transport a cuprului, diametrul și grosimea stratului de cuprului sunt crescute. Strat de cupru 100 microni.

Electrozi impamantare otel cuprat 300 microni CERB nefiletati si filetati diametru 18,3mm M20

Uneori, instalatorii aleg o tijă de împământare pe baza costului inițial.

 

Cu toate acestea, este important să se ia în considerare și longevitatea și performanța întregului sistem - un cost inițial mai mare poate economisi bani pe termen lung dacă tija de impamantare este mai fiabilă și are o durată de viață mai lungă.

 

Un sistem de impamantare cu electrozi din otel cuprat are o durata de viata cuprinsa intre 30-40 ani, in functie de conditiile solului si este cel mai performant sistem disponibil.

Impamantare pret
Tarus impamntare cupru
Electrod extensibil otel cuprat
Tarus impamantare prelungibil