BRIDE DE DERIVATIE CONDUCTOARE

Bride de derivatie alama
clema impamntare

Bride de derivatie

Bridele de derivatie sunt folosite in legaturi pentru cabluri masive sau conductoare de cupru. Conexiunile de derivatie se folosesc in instalatii  electrice, bransamente, conexiuni echipotentiale, instalatii de impamantare si legare la masa, instalatii paratrasnet.
 

Brida de derivatie din alama cu surub U bolt GDB

Brida de derivatie din alama. Se foloseste la instalatiile de impamantare la legaturile intre conductoare, echipotentializare, instalatii paratrasnet, instalatii electrice. Sectiune conductoare 50-120 mmp. Surubul poate fi din otel zincat sau otel inoxidabil.

brida legare la masa

Brida de derivatie din alama cu surub U bolt GPB

Brida de derivatie din alama. Se foloseste la instalatiile de impamantare la legaturile intre conductoare, echipotentializare, instalatii paratrasnet, instalatii electrice. Sectiune conductoare 50-150 mmp. Surubul poate fi din otel zincat sau otel inoxidabil.

Clema brida derivatie alama

Brida de derivatie din alama cu surub U bolt GET

Brida de derivatie din alama cu conexiune in T. Se foloseste la instalatiile de impamantare la legaturile intre conductoare, echipotentializare, instalatii paratrasnet, instalatii electrice. Sectiune conductoare 50-150 mmp. Surubul poate fi din otel zincat sau otel inoxidabil.

Racord alama impamantare

Brida de derivatie din alama cu surub U bolt GJT

Brida de derivatie din alama cu conexiune in linie. Se foloseste la instalatiile de impamantare la legaturile intre conductoare, echipotentializare, instalatii paratrasnet, instalatii electrice. Sectiune conductoare 50-150 mmp. Surubul poate fi din otel zincat sau otel inoxidabil.

Brida de derivatie bimetalica  GZZ

Brida de derivatie din alama bimetalica. Se foloseste la instalatiile de impamantare la legaturile intre conductoare, echipotentializare, instalatii paratrasnet, instalatii electrice. Sectiune conductoare 50- 2x240 mmp.