CONECTORI

cleme-cupru-instalatie-paratrasnet.jpg

Doar cele mai bune sisteme de protectie impotriva trasnetului

 

Accesorii pentru conductoare și terminale paratrasnet cu aplicatii specifice in sinstalatiile paratrasnet. Realizate din aliaje din cupru si aluminiu masiv

adeziv-structural-instalatii-paratrasnet.jpg

Adeziv structural instalatii paratrasnet M1


Adeziv pe bază de cauciuc sintetic rezistent la apă și adeziv pe bază de rășină. Se atașează agresiv la cauciuc, PVC, plastic, beton, caramida, beton, lemn, sticla, metal, multe tipuri de metal acoperit și detalii intermitente de metal. Uscare initiala rapida in 20 minute. Dupa uscare se poate vopsi, se poate gauri.

Poate fi aplicat pe umezeala, ploaie, inclusiv temperaturi negative.

Rezistenta foarte ridicata 32 tone/mp.

Prelungitor_conductor_rotund.png

Conector in linie VFC® pentru cabluri paratrasnet


Conectorul de 10 cm asigură cel puțin 2,5 cm de contact cu conductorul, creând o conexiune dreaptă. Patru șuruburi cu cap hexagonal de oțel inoxidabil  asigură un contact electric bun. Potrivit pentru clasa I și conductori II. Listat  UL®96.

Clema__legatura_paralela_conductoare_rotunde.png

 Conector paralel VFC® pentru cabluri paratrasnet si impamantare


Conectorul din două placi, cu un singur șurub, oferă peste 2 cm de contact, cu conductor, creând o conexiune paralelă. Ideal pentru conductoarele de clasa I și II. Versiunea bimetalic de îmbinare paralelă (PSB) include o placă de oțel inoxidabil intre metalele diferite. Disponibil si în cupru stanat. Toate modelele sunt listate la UL®96. PSDBC este adecvat  pentru ingropare directă, incastrare în pământ și beton, listat UL®467.

Clema__legatura_T_conductoare_rotunde.png

Conector T VFC® pentru cabluri paratrasnet


Conectorul T îmbină doi conductori perpendiculari asigurând cel puțin o conexiune de 2 cm contact. Ideal pentru utilizare cu toate conductoarele de clasa I și II. Disponibil  si în cupru stanat. Listat UL®96.

Clema__legatura_cu_gheare_conductoare_rotunde.png

Clema paralela VFC® pentru conductoare 4-11mm


Clema cu un singur șurub asigură un contact de 2 cm cu conductorul. Ideal pentru utilizarea cu conductorul de la 4 la 11 mm. Disponibil si în cupru stanat. Listat la UL®96